2012-12-13

det hårda livet som dagsifröken

Sådärja, nu tänkte jag bättre sent än aldrig visa bilder från spa/planerigs-grejen vi var på med jobbet för en vecka sen nu. På tordagskvällen kom i alla fall jag och fem andra kollegor till Torekovs Hotell. Vi satt ett tag och planerade i vårt konferensrum (bara det liksom!) innan det blev dags för trerättersmiddag. I mitt liv äts trerätters endast på bröllop så att äta det en helt vanlig torsdagskväll kändes mer än lyxigt. Pilgrimsmusslor som förrött, lammfilé och potatis till huvudrätt och till efterrätt mandaringlass med chokladkräm och mandelkaka. Allt låg som små konstverk på tallrikarna och smakade himmelskt.

Spat var öppet till tio så jag, Rebecka och Eva passade på att sitta i varma pooler både inomhus och utomhus och ångbasta ett tag innan vi sade godnatt och gick in till våra rum. Och alltså, ett eget hotellrum! Med molnfluffig säng, fräsch dusch och toalett med sådana där små schampoflaskor på vasken och vita handdukar och allt annat hotelligt. Drömmen ju. Ville inte gå och lägga mig bara för att kvällen skulle ta slut då. 

Fredagen började med frukostbuffé i restaurangen. Sen fortsatte den med planering och fika innan vi gick på en promenad i vintervärlden.
Här har vi dem, kollegorna! Patrik, som sitter med i ledningen för förskolan. Eva som har jobbat på förskolan tidigare men ska börja igen efter jul. Jenny som jobbat med mig nu i höst. Och Rebecka som är föreståndare och också är med i min församling. Att umgås så med folk som är minst tio år äldre än mig fick mig att känna mig vuxen och liten på samma gång.
Nedkylda från promenaden var det skönt att sitta i varma pooler och bastuar fram till lunchbuffén. Sen hann vi med lite planering till innan det var dags för våra spa-behandlingar. Jag hade valt en ansiktsbehandling (som hette minilyx för henne, haha). Så blev rengjord i ansiktet fick en mask, massage och någon kräm. Var så skönt att jag nästan somnade.

Efteråt satt vi lite mer i poolerna fram till fikat och en sista stunds planering innan hemfärd.

Ja, ni hör ju bara så bortskämd vi blev! Och så mycket mat vi åt. En upplevelse. 

2 kommentarer: