2013-01-28

Uppsala

I helgen har jag varit i Uppsala för att hälsa på min kära Emelie och gå på konferens. Jag åkte på fredagen. Egentligen skulle jag ha några timmar i Stockholm för att gå på stan och träffa Mirjam men tåget blev försenat över fyra timmar (!) så jag gick åka direkt till Uppsala. Kom bara tio minuter sent till konferensen jag skulle på vilket ju var bra med tanke på omständigheterna. Det var en konferens med tema Sydamerika vilket passade mig bra eftersom jag ju ska dit i april. Olika personer som startat upp arbeten i Sydamerika var där och pratade och jag blev mer och mer peppad inför resan. 

När konferensen var slut på lördageftermiddagen gick jag och Emelie på stan. När vi blev hungriga åt vi toasts på ett av Uppsalas alla mysiga caféer. 
Sen gick vi en iskall promenad genom staden innan vi åkte hem till Emelie. Trots att vi var trötta blev det ändå att vi låg uppe halva natten och pratade. Men Emelie-timmar är ju så mycket värdefullare än sömn-timmar så det gjorde inget.

På söndagen bakade vi scones till frukost och åkte sedan in till stan igen. Gick i affärer och spanande i den stora Domkyrkan.
 Till lunch åt jag värdens godaste tomatsoppa på ett annat café.
Sen kramade jag och Emelie hejdå och tågen tog mig hem till Lund igen, utan några komplikationer alls som tur var.

Så bra helg, saknar henne redan!

4 kommentarer:

 1. Ojojojojoj! SÅÅ bra blogginlägg! PEPP!! <3

  SvaraRadera
 2. Åh va mysigt! :) Det var länge sen jag var till Uppsala! Vad var det för konferens ni var på?

  SvaraRadera
  Svar
  1. ja! :) Det var en missonskonferens om Sydamerika! Mycket bra!

   Radera