2011-02-27

Berlin, dag fyra

Efter sista frukostbuffén (lax och mozzarellamackor är inte helt fel till frukost alltså..) tog vi oss till East Side Gallery. En bit av muren som står kvar fylld med konst av konstnärer från hela världen. Jag fotade en massa.

 

Den berömda kyssen.

Sen åkte vi till stadsdelen Plenzlauer Berg och gick längs finaste gatan, Kastanienallee. Där hittade jag sådana här boll-ljusslingor. En orange-gul-rosa fick följa med hem.

Efter sushi-lunch på ett litet, mysigt ställe fortsatte vi gå runt och beundra all steet-art och småaffärer. Före detta östberlins känsla är bara så speciell . Som om allt som hänt där har lämnat efter sig en särskild själ.

Efter ett tag blev vi trötta och hittade ett café med apelsinchoklad. Satt och pratade, tittade ut över gatan och tänkte att det kanske var rätt som tiggare på tunnelbanan sagt. Kanske behövs det  minst fem år för att se hela Berlin. En sak är i alla fall säker, jag kommer tillbaka!

2 kommentarer:

  1. BERLIN, aaaah. Men helt ärligt, det bästa av allt var att få vara med dig i en hel vecka, bara vi två. Tror det hade blivit bra var vi än åkte, fast Berlin har ju något extra. Saknar dig!

    SvaraRadera
    Svar
    1. oj, har helt missat den här kommentaren! Men du: Tagga berlin i höst!! Ellerhur? Saknar dig så mycket <3

      Radera