2012-11-12

Den där återträffen

Så, nu kommer det lite mer bilder från min fina återträffs-helg. Kom till Stockholm på fredagen efter att ha jobbat och sen åkt tåg i flera timmar. Ganska slut med andra ord men det var så fint att träffa alla! Känner mig så avslappnad och glad med dem. 
Efter en natt på luftmadrass (då jag drömde mycket skumma saker, bland annat att jag blev skjuten i huvudet!) blev det frukost och sen curling. Kul att testa på, om dock lite svårt. Man skulle med en hal sko och en mer stabil skjuta in stenar i sitt bo och såklart sopaa!! Mitt lag förlorade stort, men hade kul ändå.
Efter curling i några timmar duschade jag, Lina och Linda och åkte sedan tillsammans in till stan för att äta sen lunch. Det blev pizzahat. Mysigt att få umgås i en lite mindre grupp.
När vi hade ätit gick vi runt en liten stund på stan och mötte sedan upp de andra för att åka tillbaka till kyrkan som vi sov i. På kvällen blev det tacos och mer mys, prat och kramar.

Efter ännu en luftmadrassnatt blev det inte helt oväntat söndag. Vi var med på gudstjänsten i kyrkan. Efteråt var det en del som skulle hem men vi var ändå ett gäng som åkte tunnelbanan in till stan.
Jag sponanskickade ett sms till Mirjam, som pluggar på Musikhögskolan sedan i höstas, och kollade om hon hade tid att ses. Det hade hon! Vi fikade i lite mer än en timme och fick sedan stressa till mitt tåg, tidsoptimister som vi båda är. Men jag hann med tåget och kom välbehållen hem till Lund.
Känns sorligt nu att återträffen är över. Innan hade jag ett datum i kalendern när jag visste att jag skulle får träffa dem igen. Det har jag inte längre. Så får se till att träffa dem ändå! Är ju så lätt att tappa kontakten, trots att man inte vill.

2 kommentarer:

  1. Vilken rolig helg ni hade det! Curling var bra länge sen jag testade. :) Tror att det var när jag i 6:an eller i högstadiet, har glömt bort hur man gjorde ^^

    SvaraRadera
    Svar
    1. jaha, så du har testat curling! Kul :)

      Radera