2011-05-23

där var ton skall en hyllning till dig bäraWow, det har varit en helt fantastisk helg! I fredags åkte jag, Victor, Jonathan, Jonas och Manfred upp till Värnamo. På kvällen blev det grillning, tävlingar och ungdomsmöte innan vi stack hem till Manfred för lite sömn. 04.30 ringde väckarklockan nästa dag. En och en halv timme senare satt vi i en buss med kanske femtio andra för avfärd mot Stockholm.
När vi fyra timmar senare var framme tog jag och några andra oss till Sergles Torg.  Så extremt häftig känsla att få lovsjunga med lyfta händer mitt i Stockholm!


Gratistidning och gratisdelicatoboll. :)


Jag umgicks med Johan och Jonas mest hela tiden. Vi gick runt med en vagn och sålde tröjor och hade det bra. 


Efter mötet på Plattan ställde vi upp oss i ett led för att ta oss till Kungsgården. Där var det stormöte. Jag, Johan och Jonas sålde mer tröjor och åt mjukglass i solen innan det var dags att ta sig till bussen igen för hemfärd. 


Vi kom till Värnamo vid midnatt. Efter sömn och frukost åkte vi till Emmaboda på söndagen för en riktigt peppande gudstjänst! Hemma i Lund igen efter bilfärd med stopp för pizza blev det picknick med de andra ungdomarna i kyrkan. Dock inomhus på grund av vädret. Men det var en massa mysigt ändå. Vi bredde ut filtar, tände ljus och lyssnade på party-musik.

5 kommentarer:

 1. Ja det var verkligen en grym helg! läs den här artikeln, våra tröjor gick tydligen inte obemärkta förbi :)

  http://www.dn.se/sthlm/25000-samlades-for-jesusmarsch

  SvaraRadera
 2. Haha, "de flesta" har röda t-shirts.. Vi sålde ca 70 stycken och det var ju inte så stor del av alla som var där. De lyste kanske så mycket då :)

  SvaraRadera
 3. ni är roliga ni! Älskar verkligen bilden på dig och Jonas, ni två ser alltid ut så på bilder tillsammans. Så sjukt nöjda liksom :)

  SvaraRadera
 4. Haha, jag vet. Lite roligt. Men vi kanske bara är sjukt nöjda tillsammans helt enkelt :)

  SvaraRadera
 5. Haha, Japp så är det :)

  SvaraRadera