2011-09-07

fröken svår


Hej. Jag sitter i jeans och lyssnar på de få Winnerbäcklåtar jag inte har på iTunes. Har nämligen skaffat spotify open, sist av alla ungefär.

Och jag känner att jag skulle behöva åka buss eller tåg ensam och lyssna på musik och tänka och titta på människor. Det är något av det bästa jag vet. Eller som jag skrev i min ipone för 134 dagar sedan "Jag kisar med ögonen, tittar ut, tänker och känner mig sådär speciell som jag bara gör på bussar".

Igår lärde vi oss 77 rörelser till hela Gamla Testamentet med en pepp bibeläventyrare som hette Olof. Det tog lång tid, vi började nio och var klara halv fem, snurriga och trötta i huvudet. Sen orkade jag inte blogga. Bara äta choklad och mysa med min bönegrupp.

Idag ska jag lära ut en koreografi här för de som vill vara med och dansa på en gudstjänst i helgen. I Won't Deny You heter den, och jag har dansat den tusen gånger för det är den enda coola dansen som min dansgrupp i Lund har. Ska bli kul att leka danslärare igen.

Nu ska jag dricka kaffe med mycket mjölk. Ha en fin dag.

5 kommentarer:

 1. Taack för samtalet Marlene! Så kul att få prata med dig en stund! <3

  SvaraRadera
 2. Hahah, vi är sååå coola :) Saknar dig!

  SvaraRadera
 3. S: detsamma! kul att få prata lite med dig :)

  A: Haha, coolast i stan. Saknar dig med mini! <3

  SvaraRadera
 4. Åh, nu känner jag mig nästan lite smickrad. Enda coola dansen ni har? :)

  SvaraRadera
 5. ja, alltså den enda coola dansen D.I.P har. För det är ju nästan den enda. Och, du kan känna dig smickrad för den är jättesnyggt koreograferad! Har fått en massa komplimanger för den i helgen :)

  SvaraRadera