2012-02-19

inuti är du fjärderlätt och vit


Hej. Jag sitter på golvet i mitt rum. Mitt hemma-rum. Datorn surrar störande mycket och jag har svag huvudvärk och känner mig sådär stressad som bara teknik gör mig. När man försöker fixa något som bara inte vill funka. Men ingenting allvarligt, bara en grej i photoshop som jag inte får till.

Helgen har varit skön. Har hämtat massor med ni kraft i min säng, min kyrka, bästa vänners och föräldrars kramar. Laddat upp, redo att åka ut. En backpacker-ryggsäck står fullproppad med 20 kilos diverse nödvändiga saker på mitt golv. Och så ska jag ha min fjällräven-ryggsäck som handbagage, så den får jag väl ha på magen. Kommer se helt knasig ut.

Imorgon åker vi verkligen! Till Indien, kryddornas och färgernas land som jag så länge drömt om att besöka. Jag känner mig förväntansfull, glad och pirrig. Inte så värst nervös. Om något går fel är vi ju ändå fyra stycken.

Vi åker från flygplatsen Landvetter i Göteborg. Det blir liksom lite mitt i eftersom Pontus är från Tjörn, Lisa och Elin från Örebro och jag från Lund. Så ska ta tåget 06.20 imorgon för att hinna ordentligt i tid.

En sak jag kan säga är förresten att allt man skriver på Internet går igenom någon slags filter. Jag får alltså inte skriva ord som Jesus, Gud och mission eftersom sådant inte är riktigt tillåtet där. Om jag formulerar mig konstigt på bloggen vet ni varför!

Nej, nu ska jag försöka sova nu.

Ses om tre månader, Sverige!

1 kommentar:

  1. Hoppas att du får en toppen resa i Indien :)
    Tråkigt att du inte får skriva något om Jesus, Gud och missonen på bloggen när du är där:(

    SvaraRadera