2012-03-18

papaya och senapsblommor

Sitter på internetcafé igen efter en väldigt bra vecka. Gud har lett oss på ett sådant påtagligt sätt och vi har fått skapa relationer med människor.

Våran nya grej är English Conversations. Två dagar har vi varit i McLeodganj och pratat engelska med flyktingar från Tibet i Kina. De går på en speciell skola och varje eftermiddag sitter de och pratar med frivilliga för att öva engelska.  Andra gången vi var där, i fredags, pratade jag men en som var väldigt bra på engelska och fick berätta en del om min tro för honom som var tibetanbuddist. 

I onsdags besökte vi byn Satoberry i närheten av där vi bor för att prata med folk. Vi bjudna på chai av en familj. (Älskar att man bara kan råka gå förbi någons hus och bli inbjuden utan anledning!) Vi pratade en del med mannen i familjen och blev erbjudna att komma till hans English Conversation i Dharamsala vilken dag vi ville. Så i fredags var vi på två English Coversations. En på förmiddagen och en på eftermiddagen.

Annars i veckan har vi varit på bröllop och dansat till bollywoodmusik i henna-händer och punjabis till sent in på natten. Bjudit på Alhgrens bilar på Nepalesiska cellgruppen och jag undervisade och det kändes så väldigt bra.Vi har köpt fler tyger i Dharamsalas alla tygstånd och ätit mer superstark mat. Vejat för heliga kor och försökt bli av med äckliga, vilda hundar som förföljer oss. Blivit bruna av solen i ansiket. Njutit av att allt är så billigt. Byggt på benmusklerna lite mer i alla otaliga backar. Spelat kort i vår säng och haft det allmänt fint.

Hörs om en vecka igen!

Indisk kärlek 

7 kommentarer:

 1. Underbara bilder!
  Vilken härlig vecka ni har haft! :)
  Varför har flickan mönster på sina händer?

  SvaraRadera
  Svar
  1. tack! Det ar jag :) har malat indiskt henna pa handerna!

   Radera
 2. Aaaaaaaaaaaah, så fint. Det verkar helt underbart. Så spännande. Okej, jag är helt crazy nu, men wow. (och så skriver du så fint att man blir lite glad i hjärtat)

  SvaraRadera
 3. Your blog is really informative me and cool. your blog is really informative me and cool. your blog is really informative and good thanks for sharing the nice and cool post. PLease coming my site picbear to know more information of your idols on instagram.

  SvaraRadera