2012-07-09

Sommarhelg

Efter att ha jobbat klart mina sex timmar på Erikshjälpen i fredags hoppade jag och min indiska kamelskinnsbag på tåget. Första sträckan inom Skåne kunde jag åka gratis på sommarkortet.  
Jag åt hallon och pistagenötter, lyssnade på musik och tittade ut. (Och allt blir så mycket roligare att hålla i när man har grönglittrande naglar.)
Så kom jag tillslut hem till Lina i Vimmerby! På kvällen åt vi wraps och jordgubbar med några av hennes kompisar som jag träffat och några som jag inte träffat.
 Trevligt och gott på alla sätt!

                         ---------------------

Efter en natt i Linas bäddsoffa blev det lördag. När vi ätit frukost (alltså ungefär klockan tolv..) kom Esther, Ida, Hanna och hennes syster Emma också hem till Lina. Vi gick ned på stan och åt plocka-ihop-din-egen-sallad till lunch.
 Så fint att träffa dem igen ♥♥
Det var varmt och vi ville gärna bada, så vi packade in oss i bilarna och åkte till klipporna i Västervik. Där blev det solande, badande och chillande tills det kom moln och blev för kallt.
 Då åkte vi till Willys och köpte godis istället!
 Älskar när man kan köpa i burkar.
 Såhär fint såg det ut på kassa-bandet när vi skulle betala.
 Vi åkte ned till hamnen, åt godis, drack kaffe och hade det allmänt bra.
När vi varit färdigt i hamnen åkte vi hem till Esther i Gamleby och badade badtunna. Vi satt i över två timmar och bara pratade och myste. När vi kom upp ur vattnet var det betydligt mörkare och plötsligt ganska sent. Vi stannade bara en liten stund till, dansade vals på Linas initiativ och kollade på Götabro-bilder. Sen åkte jag, Lina, Hanna och Emma hem till Lina i natten.
                           ------------------
söndagen tog jag inte några bilder värda att visas. Det regnade, vi var på gudstjänst och åt sen pasta med kaloririk pastasås hos Lina. Hanna och Emma skulle hemåt vid tre-tiden men jag stannade ett tag till. Jag och Lina var söndagströtta, bakade chokladbollar och kollade på den andra systrar i jeans-filmen. Mitt tåg gick tio i sex. Jag bytte ett antal gånger och väntade ganska länge på vissa ställen så kom inte hem förrän halv tolv! Omständigaste vägen mellan Vimmerby och Lund? Jaja, tur att jag älskar att resa. Att bara få vara i min egen värld, lyssna på musik, titta ut genom fönster, tänka, skriva dagbok och läsa.


Tack fina vänner för en oförglömlig helg!

2 kommentarer:

  1. Vilken toppen helg du och dina vänner hade det!
    Jag gillar dina inlägg! :)

    SvaraRadera