2014-06-18

Israel, första dagen

Sådär, nu kommer första omgången Israel-bilder! Känns längesen nu, vår första dag i Tel Aviv. Tid är allt bra svårt att greppa. Vi åkte efter jag gjort min sista redovisning i skolan. När nervositeten efter den lagt sig förstod jag plötsligt jag ska resa nu jag ska resa nu och skyndade ut från klassrummet med rullväskan dundrande bredvid mig mot golv och asfalt. Efter tid på flygplan och byte i Istanbul kom vi fram till Tel Aviv några timmar efter midnatt. Vi stannade på flygplatsen några timmar eftersom vi var för snåla för att boka en hostelnatt och begav oss sedan in till stan. 

Runt lunch checkade vi in på vårt hostel, men ville inte slösa bort hela dagen på att sova. Mosiga i huvudet gick vi till stranden, åt vår första Israeliska falafel och solade och sov på stranden. 
 Framåt kvällen duschade vi och bytte och gick bort mot Old Jaffa, Tel Avivs gamla stadsdel.
Vi köpte mat på en liten restaurang. Älskar maten i Israel! Världens lenaste, godaste hommus det här. Och inte lite fick man heller.
 Stina tog sallad. Men vi delade lite som vi brukar.
 Tycker om henne så mycket!
Sen fick vi äntligen sova! Tror nästan jag slog personligt rekord i att somna snabbt. 

2 kommentarer:

 1. Åh så otroligt fina foton från Israel! :) Israel är så vacker! Är det dyrt att åka dit? En drömresa är det för mej! Nån gång ska jag dit!
  http://finlandsgullet.wordpress.com/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Tror inte det var så jättedyrt, lite över 2000 per person. Du borde verkligen åka! :)

   Radera