2011-03-11

a pocket in my heart for your love

Det var tisdag, en födelsedagstisdag och jag väcktes av sång och paket och frukost på sängen av tre härliga personer som bor i mitt hus. Så fick jag ett kamerastativ, ett läppstift, rosetthårnålar och en massa annat fint. Kramar till exempel. Innan jag cyklade iväg till dagis för att veva hopprep i solen. "Mamma, pappa får jag Erik Saade svara ärligt ja eller nej. Ja, nej, ja, nej, JA! " Att hoppa ABC lät minsann lite annorlunda på min tid.
  Plötsligt ringde Emelie och Anna från Australien och hela Café Scandinavien i Melbourne sjöng för mig. Det lät som en jättekör. Tack! Ganska så snart slutade jag och åkte bussen in till Malmö med en liten syster bara för att fika på det där cafét som verkade så mysigt. Kafferosteriet.  Och jag tatuerade in en groda med hjälp av vatten på toaletten och drack choklad istället för kaffe trots att jag blivit alldeles särskilt stor just denna dag.

3 kommentarer:

  1. Marlenis, du har blivit så bra på att skriva. Har liksom din egen ton på något sätt.

    SvaraRadera
  2. Tack! Du gör mig så glad.

    SvaraRadera
  3. (haha, och här kände jag ett starkt behov att att ge dig en komplimang tillbaka, men det gjorde jag inte, fast du vet att jag kunnat. )

    SvaraRadera