2012-01-13

my feet melt the snow

1&2. En snöig promenad första dagen på Götabro efter lovet 3. När jag chillade lite i vindskyddet i skogen under tysta dagen (och all snö regnat bort.)

Hej fina.
Sitter i sängen i mitt nya rum här på Götabro. Har nog helt missat att berätta, men jag har flyttat till dubbelrum nu efter lovet och bor med Lovisa med sötaste leendet. Lite på grund av att sällskap är trevligt, lite på grund av att det är billigare med dubbelrum, men mest på grund av Gud. Eftersom Lovisas rumskompis Rebecka skulle sluta på skolan efter jul började jag fundera på om jag ville flytta in. En kväll i slutet på förra terminen när jag funderat lite på detta fick jag för mig att göra en gammal, frivillig uppgift (bara detta var ju lite konstigt) där man skulle slå upp olika bibelord. På lappen stod det Ordspråksboken 4:9, men jag råkade slå upp Predikaren 4:9 istället. Där står det såhär:

"..om två sover tillsammans har de det varmt, 
men hur ska den ensamme hålla sig varm?"


Och ja, sedan dess har det känns ganska självklart. Jag vet, man kan kalla det slumpen, men jag kallar det Gud.

Jag mår bra och har haft en riktigt fin första vecka. Min fredagskväll har ägnats åt att göra och äta vegetarisk pizza med Hanna (så sjukt gott!), fixa en massa på nya rummet och städa ur det gamla.

Nu får ni ha er riktigt bra helg!


kärlek & sånt

2 kommentarer: