2013-01-16

augusti 2012Augusti började såhär :
"Kära vänner. Är trött och vill väl mest sova. Men tänkte att det är på sin plats att skriva lite nu ändå. Jag sitter i soffan på mitt rum med vidöppna fönster för att vädra ut den kvava värmen som slog emot mig när jag kom in här. Nu börjar det bli svalt och dofta sommarluft.

Imorgon och jag och familjen ut på en liten tripp. Först ska vi allihopa till min moster och morbror och bo där några dagar. Sen åker jag och Annie till Frizon och mamma och pappa till Tallin. Efteråt ses vi igen och åker tillsammans till en stuga i Tibro som ligger vid en sjö och bor där en vecka."

"Frizon var så bra! Som att dansa till tre varje natt och sen kanske ta en fika också. Sitta vid träborden på Café Sion och prata från hjärtat. Eller all lovsång, att få vara så nära han som skapat mig och känner alla mina vrår. Som att vakna varje morgon, ligga kvar en stund och hålla systers hand. Smaken av nacho-tallrik och trocadero. Tröttheten som uppstår efter för många nätter med för få sovtimmar i ett tält. Men ändå skratta vidare, kramas vidare, lovsjunga vidare."

När vi kom hem hade augustis standardhöjdpunkt Malmöfestivalen satt igång. Jag var där en gång med Emelie och en gång med Annie.

Så fikade jag en massa hembakt fika och var med värdefulla vänner.

Och sen var augusti slut för det här året!

1 kommentar:

  1. Hur fixar du dina GIF-bilder? :) Härliga bilder!

    SvaraRadera