2013-05-07

varje gång du möter min blick hör jag ditt hjärta ge mig blod


Bildbomb från senaste tidens händelser. Innehållande bland annat samling med barnen ute på landet, grannbarnen utanför huset och besök i en av kyrkans utposter.

Nu sitter jag i mörker på rummet. Stina andas tungt bredvid och över väggen hörs grannarnas ständiga TV-tittande. Idag har varit en bra dag. Vi har jobbat första dagen på ett dagis som vi ska vara på i två veckor. Där kallar förskollärarna barnen för mi amor,  mi vida, mi hijo och mi hija (min kärlek, mitt liv, min son min dotter) och jag får utöka mitt spanska-vokabulär med fraser som Öppna munnen! Sätt dig! Lyssna! som väl inte används lika flitigt någon annan stans.

Ikväll har vi suttit ute på plaststolar på en liten restaurang med vår handledare Mayra och ätit friterade bröd med ost. Lyssnat på när hon med tårade ögon berättar om kärleken till barnen på handikappcentret RBC. Det är så imponerade hur hon lägger ner allt för dem, så mycket mer än någon ber henne.

(Bild 2-8 är Stinas)

8 kommentarer:

 1. Du får vara med om mycket skojiga saker du! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det får jag! Jätteroligt :)

   Radera
 2. Hej Marlene! Så roligt att läsa och få "uppleva" lite av det du går igenom nu! Du är fantastiskt duktig på att skriva och fotografera, vilken skatt du bär på! :) Gud har verkligen begåvat dig med jättemycket vackert! Många kramar from your ex boss - Rebecka ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack fina Rebecka! <3 Saknar Emmabo och tänker mycket på barnen, du får hälsa alla. Kramar

   Radera
 3. Fina bilder. Snygg syster har jag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det har du då sannerligen! Nästan lika snygg som den jag har! ;) <3

   Radera
 4. Så vackert att läsa din blogg! Vilka otroligt fina bilder och så kul o fint att läsa o få en liten glimt av er vardag där! PUSS elin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack :) Kul att du läser! puss <3

   Radera