2011-10-18

jag behöver dig, kom hit och rör om

Hade ju utlovat en massa bilder. Men det blev inte en blogga/skiva/fixa-eftermiddag som jag tänkt. Efter skolan sov jag en stund och åkte sedan och simmade. Det blev hela två kilometer idag! Tuff tjej. Och så sjukt skönt. 

När jag kom hem igen lagade jag mat. Ris och tomatsås med en massa vitlök i bara för att jag älskar vitlök. Och så sa Johanna att hon ville spela Winnerbäck med mig. Och ja, man kan väl inte säga nej till kombinationen Winnerbäck och Johanna? Så vi gick till pianot i klassrummet och satt och skrålade tillsammans. Jag med min gitarr och hon på piano, tills fingrarna sved. Så mysigt. 

När klockan var nio tvingade jag mig själv att ha lite egentid och fixa det som behövde fixas istället för att kolla på film. Inte lätt att få saker gjort när man bor på internat alltså! Men det gör inte så mycket. 

Såhär ser i alla fall mina nyinköpta halsband ut. Jag brukar aldrig använda halsband så det här känns lite spännande. Kostade bara tio kronor styck (!) på Pieces rea så det är okej att chansa. Gör inte så mycket om jag inte använder dem. Men har redan använda det översta idag. Tror jag gillar det. Godnatt fina ni !

2 kommentarer: