2012-08-21

Frizon tolv

Efter några dagar hos moster och morbror tog mamma och pappa flyget till Tallin och jag och Annie tåg och buss till bästa festivalen Frizon. 
Årets Frizon var så bra! Träffa älskade Götabro-vänner, dansa utomhus till sent, lovsjunga, dricka för mycket kaffe, lyssna på bra undervisning och musik, umgås med Annie och Veronika, känna Guds kärlek och vara lycklig i hjärtat.
Jag, Annie, Veronika och hennes kompis Karin sov våra nätter i Frizons kanske skevaste tält. Det var ett under att det inte rasade ihop kan jag säga! Men kul hade vi.

---------------------

Som ni ser har jag ändrat om designen en del på bloggen. Hoppas ni gillar det! Har ni någon kritik/pepp får ni gärna skriva. Kategorier och bloggarkiv ligger numera längst ned istället för på höger sida, vilket resulterar i att jag kan ha större bilder!

Igår var jag på planeringsdag på dagiset i Eslöv som jag ska börja jobba på. Var så trött efteråt att jag inte orkade blogga. Men sova orkade jag! Har sovit tio timmar i natt och känner mig fulladdad med energi. Om ett tag ska jag träffa Emelie och åka in till Malmöfestivalen som satt igång. Blir fint det.

6 kommentarer:

 1. åh, så härliga bilder och snygg design! frizon var verkligen så bra! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Skönt att du gillar designen :) Frizon alltså <3! Vi ses imorgon!

   Radera
 2. Vilka underbara bilder! Så fint du har gjort på din blogg :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!! Bra att du gillar blogg-designen :D

   Radera
 3. Jag tycker det ser jattefint ut! Bra med stora bilder, du tar ju sa mycket fina :)

  SvaraRadera