2012-08-25

she wrote in stearling silver with a ballpoint pen

Igår var Malmöfestivalens sista dag för i år. Jag och Annie åkte dit när slutat jobbet. Mycket av Malmö hade  fått ny stickad klädsel, bland annat den här vägskylten. Fint!
Vi gick runt en stund och flydde sedan trängseln in på en sushi-restaurang på en bakgata.
Glada i magarna tog vi oss sedan ut i vimlet till Stora Scenen för att se Albin Gromer. Har inte hört honom alls innan, men det var mycket bra! Skön musik och så sjöng han som pricken över i:et på skånska. Vi delade på en påse brända mandlar till efterrätt.
Sen gick vi runt en stund till. Kollade på någon stand-up-föreställning, satt på marken och kollade på folk, pratade, drack latte. Tiden gick, Emelie ringde och sa att hon skulle in och kolla på Hoffmaestro. Vi bestämde oss för att göra det vi med. Ytan framför Stora Scenen förvandlades till ett dansgolv när de körde igång. Och det hela avslutades med konfetti innan vi tog oss hem i natten.
----------------

Idag har jag och Annie varit med sötaste Camilla och Lucia. Men det får jag berätta mer om imorgon för nu är jag alltför trött! Godnatt. 

4 kommentarer:

 1. Åh va roligt ni hade det :D Sista bilden var bäst!

  SvaraRadera
 2. Fint igen. Vad duktig du är kära syster. Bra dag trots bristen på langos, kommer kanske över det någongång lagom till nästa år.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hoppas du kommer över det där med langoset! Du får säga till om du behöver prata.. <3 ;)

   Radera