2012-08-07

jag har inga ord för att vi andas, tänker, känner samma sak


Kameran ville inte riktigt kopplas till datorn, så ni får se några instagram-bilder från senaste dagarna istället. Har blivit lite instagrammig av mig igen! Som ni ser har jag bland annat kollat på gamla bilder både på mamma och på mig och Annie i full midsommarskrud. I söndags kväll lyssnade vi på jazz på en brygga och idag har vi varit på jakt efter skogens guld och hittat en hel del av det. Kantarellsmörgåsar står just nu i ugnen så snart blir det fest!

Annat jag hunnit med är att bli förkyld. Dricker någon slags super-brustablett som ska hjälpa, några gånger om dagen. Har inte hjälp än. Inte perfect timing eftersom Frizon börjar imorgon. Men har någonsin förkylning kommit vid ett perfekt tillfälle?

Igår kom två av mina kusiner och deras barn hit. Har inte träffat dem på ungefär åtta år, så var riktigt kul att ses! Vi pratade i munnen på varandra, spelade spel, åt kycklinggryta och sen blåbärspaj till efterrätt och hade det hur bra som helst.

En annan sak som hänt är att mormors syster Anna dött. Hon var gammal, och hon är i himlen nu, så egentligen är det ju inte så sorgligt. Vi fick se henne i söndags. Att se en kropp utan själ får en att fundera mycket över livet, döden och sådant. Vi ska hit på begravning efter Frizon.

Men nej, nu kallar kantarellerna!

6 kommentarer:

 1. Så bra kolmården-vistelse. Kul att få vara med dig igen storasyster, vi är ju ändå bästa teamet :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, finaste Lill <3 U & me in the rain, alltid.

   Radera
 2. Vilka fina bilder ;) Vad tråkigt med din mormors syster :(, men hon får det bra i himlen.
  Kram Lucia :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja, hon har det bättre nu, tror jag. Ser fram emot att träffa dig på lördag!! <3 kramar

   Radera