2012-10-22

vem där?


I lördags var en riktig heldag! Jag, Annie och Emilia skulle nämligen hålla i Studentkyrkan, en träff varannan vecka med de som gått ut gymnasiet och uppåt, med temat "vem där?". Vi sågs klockan 11 i kyrkan och började planera. Sen blev det inhandlande av varor, pyntande, falafel-lagande och så vidare och så vidare i timme efter timme. När alla skulle komma klockan sju var läget nästan under kontroll och vi kunde sätta igång kvällen.

Cirka 40 personer kom och vi hade förberett olika lära-känna-varandra-lekar, hemmagjord falafel med en massa goda tillbehör, andakt och egenbakat kvällsfika. Under andakten höll jag både i lovsång och undervisning och visade upp en koreografi! Men det gick bra. Klockan ett på natten hade de flesta gått hem så vi diskade i ordning och tog sedan sista bussen hem.

Kan bara säga att jag gick och lade mig klockan åtta igår (på riktigt! Har nog knappt hänt sen jag var kanske tolv) och sov enda tills jag skulle upp och jobba klockan sex idag, så slutkörd var jag efter lördagen. Men kändes som det blev en lyckad kväll!

2 kommentarer: