2013-10-26

du säger att du aldrig känt vinden högt över trädtoppen, att den delar sig vid kinden och blir hel igen bakom dig

På söndagen tog jag inga bilder men vi var i alla fall på gudstjänst i kyrkan där Stina jobbar som ungdomsledare, umgicks med några av hennes kyrkkompisar och träffade vår Götabrokompis Lovisa på kvällen. 

På måndagen vaknade vi upp till den här utsikten. Grått, men vackert. Jönköping är allt bra fint ändå!
 Vi försökte ta självutlösarbilder in action med halvlyckat resultat.
 Så vi bestämde oss för att sitta stilla och det såg istället ut som en mycket liten skolklass klassfoto.
Vi gick in till stan. Stina köpte likadana jeans som jag och vinterskor. Jag köpte en glittrig, långärmad, magkort tröja och en turkos vattenkokare. Konstig person jag är inneboende hos som inte har vattenkokare, livsnödvändigt ju.

Efter några timmar pausade vi med lattar i spännande smaker på ett café. Vi pratade om att sätta sig själv och andra i fack och Stina var oerhört söt i sin rosa mössa. Pontus kom förbi och gjorde oss sällskap när han hade rast. Har inte sett honom på nästan ett år så det var fint att träffas.
 Så gick vi hem till Stina igen, dödshungriga efter att bara druckit latte sedan frukost.
När vi lagat mat och ätit följde hon mig till bussen. Vi kramade hårt och länge och jag kände i hela mig hur glad jag är att ha henne i mitt liv.

2 kommentarer:

  1. Åh så fint inlägg! Du är så bra på att fånga en känsla, både genom bilderna och texten. Och så är du rolig. Älskar miniskolfotot :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack finaste mini <3 Haha, men erkänn att det ser ut som en skolfoto?

      Radera